Wie we zijn: Moeders voor Moeders - Just Like Mommy'z – Just Like Mommy'z - Mama & Me

Wie we zijn: Moeders voor Moeders

Er is niets zo mooi als de speciale band en liefde tussen moeder en kind. De meest bijzondere momenten in je leven zijn die met je kleine engeltjes. Naast de speciale band met elkaar, delen moeders en hun kleine meisjes vaak een liefde voor het zichzelf mooi aankleden en zich mooi voelen. En het wordt nóg leuker als je dat samen doet, in dezelfde outfits (‘twinning’) - als een team!

Juist dit inspireerde mij om met Just Like Mommy’z te starten. Ik wil graag dat alle moeders en dochters op deze prachtige planeet die bijzondere en magische momenten samen ervaren.
De kleine tulp in het logo illustreert dit alles: de schoonheid, elegantie, kleur en kracht in een ieder van ons.

Unieke en handgemaakte moeder dochter jurken en accessoires

Bij Just Like Mommy’z, ontwerpen en maken wij elegante, bijpassende jurken voor moeder en dochter. Al onze twinning jurken worden met de hand genaaid door professionals, die zelf ook moeder zijn.

We kiezen altijd de mooiste en meest flatterende stoffen waarin jij je comfortabel en mooi voelt. En om je matching look compleet te maken, kun je kiezen uit onze charmante edelstenen sieraden en bijpassende haaraccessoires. Allemaal handgemaakt, zodat jij en je dochter in jullie matching outfits, er prachtig en uniek uit zien.

Over mij

Ik heb in verschillende plaatsen op de wereld gewoond, voordat ik me hier in het mooie Nederland vestigde. En hoewel de cultuur en gewoonten tussen verschillende landen soms erg verschillen, zag ik dat er altijd één ding is dat moeders overal ter wereld verbindt: hun onvoorwaardelijke liefde voor hun kleintjes en het creëren van mooie momenten samen. Iets wat ik gelukkig op latere leeftijd ook zelf mag ervaren met mijn lieve, bijzondere dochter L. Anna.

Na voor verschillende grote multinationals te hebben gewerkt, besloot ik daarom te gaan doen waar ik echt in geloof en passie voor heb: bijdragen aan die bijzondere momenten samen van jou en je lieve kleintje.

Kijk op de website voor alle ontwerpen die we momenteel bieden. Alle modellen in de foto’s in ons ‘lookbook’ en op onze website, zijn echte moeders en dochters (en soms zoons, omdat we natuurlijk ook hen die bijzondere momenten willen laten ervaren!).

Ontdek ook onze Pretty Mama & Me Club en word lid! Het is gratis en je profiteert als lid van exclusieve voordelen!

Namens alle mooie mama’s en dochters hier @ Just Like Mommy’z,

With Love,

Mama Z. en mijn L.

Moeder dochter jurken - Twinning Set - Just Like Mommy'z Matching Fashion

Back to top