Wat is Twinning? Twinnen trend

Wat is twinning?

Het woord ‘twinning’ komt van het Engelse woord ‘twins’, wat tweeling betekent. Omdat tweelingen er vaak hetzelfde uit zien, werd het woord ‘twinning’ bedacht voor wanneer twee personen zich hetzelfde kleden. Moeders en dochters bijvoorbeeld. Maar ook moeders en zoons, vriendinnen of zelfs vaders en zoons kunnen samen ‘twinnen’.

Twinning is winning
Twinning voor moeders en dochters is helemaal in! En dat is mede te danken aan bekende moeders zoals Beyoncé en Kim Kardashian die graag in de spotlights staan met hun dochters in bijpassende matching kleding. Steeds meer mama’s ontdekken hoe leuk het is om te twinnen met hun mini-me! Dat is niet zo gek, want er is niets zo lief als een klein, trots meisje die er net zo mooi uitziet als haar mama. Het is ook heel leuk voor mama om een "winning team" te zijn met haar kinderen. Dus, twinnen is winnen, of beter gezegd- twinnen is een "win-win"! ;)

Van matching schoenen tot matching kleding

Je bepaalt zelf in welke mate je wilt twinnen. Je kunt natuurlijk je hele outfit op elkaar afstemmen; van je schoenen tot je hoed. Maar sommigen vinden het juist leuker om bijvoorbeeld alleen dezelfde schoenen aan te doen, accessoires op elkaar af te stemmen of een T-shirt in dezelfde kleur aan te trekken. Je kunt dus zelf een creatieve invulling geven aan het fenomeen twinnen. Twinning set of Mix & Match -  Alles kan in matching fashion!

Maak twinnen speciaal met je mini me

Je kunt natuurlijk elke dag matching kleding aandoen als moeder en dochter. Maar leuker is het om te twinnen op een speciale gelegenheid en hiervoor dan letterlijk alles uit de kast te halen. Bijvoorbeeld voor haar of jouw verjaardag, of wanneer jullie samen naar een huwelijk gaan, maar ook als jullie een leuke moeder-dochterdag samen hebben gepland. Combineer het dan bijvoorbeeld met een bezoekje aan de beautysalon of de kapper. Laat jullie haren doen en jullie nagels samen lakken. Zo wordt twinning een bijzondere moeder dochter ervaring die jullie exclusief met elkaar delen!

Twinnen in de mooiste moeder dochter jurken
Juist om die momenten samen met je dochter echt super speciaal te maken, maken we bij Just Like Mommy’z de mooiste moeder dochter jurken en bijpassende accessoires. Voor speciale gelegenheden, of om een gewone dag juist bijzonder te maken. Ook aan je baby en zoon(s) hebben we natuurlijk gedacht! Voor moeder en zoon hebben we bijpassende items ins onze twinning collectie om jullie matching outfits helemaal af te maken: gilets en vlinderstrikjes, nekbandana's en matching slabbetjes, bijvoorbeeld. Zo wordt twinning met je kinderen een feest!

Kijk snel in onze webshop en vind jullie favoriete twinning set En ride the tide als lang als je kleintje nog met mama wil twinnen ;)

MAKE A HAPPY MOMENT TOGETHER. HAPPY TWINNING!


Wist je dat:

Bij Just Like Mommy’z, ontwerpen en maken wij elegante moeder dochter kleding en twinning jurken. Onze passie is bijdragen aan de bijzondere momenten samen van jou en je lieve kleine engel.

Onze jurken en accessoires zijn Uniek – omdat ze helemaal naar wens samen te stellen zijn en met de hand op maat gemaakt worden door moeders.

Dat betekent dat:

  • Je altijd unieke, exclusieve items ontvangt, speciaal voor jou gemaakt
  • Je je jurk(en) precies kan laten maken zoals jij het wilt – aanpassen is helemaal gratis
  • Je uit een breed aanbod kunt kiezen

We zijn natuurlijk alleen tevreden als jij helemaal happy bent met je aankoop!

Wil je weten wat onze klanten zeggen over ons en onze handmade twinning jurken? Check out alle beordelingen en testimonials

Kijk op de website voor alle ontwerpen en stoffen / kleur-en printopties die we momenteel bieden voor je twinning set. Voor vragen of advies neem contact met ons op: pretty@justlikemommyz.com of via de contact pagina

Fun fact:

Al onze twinning jurken, moeder dochter zoon outfits en matching accessoires worden met de hand gemaakt door professionals, die zelf ook moeder zijn.

Bovendien zijn alle modellen in de foto’s in ons ‘lookbook’ en op onze website, zijn echte moeders en dochters (en soms zoons, omdat we natuurlijk ook hen die bijzondere momenten willen laten ervaren!)

Handgemaakt met liefde…Van echte moeders voor echte moeders

Bekijk onze pretty en precious twinning momenten op ons Lookbook of Volg/Like ons op Instagram of Facebook

Hope to see you soon!

Tips:

Voor moeder dochter twinning - Check out onze Little Princess twinning jurken collectie

Voor moeder zoon twinning - Check out onze Little Prince collectie met matching items ;)

Voor je speciaal mommy en me setkorting en meer, word nu lid van onze Pretty Mama & Me Club!

Back to top